Home » Verzendkosten en Retourneringsrecht

Verzendkosten en retourneringsrecht


Uw bestelling bij Gedenksteentjes geleverd door PostNL

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Een Track-Trace bericht wordt u voorafgaand toegezonden met pakketnummer en bezorginformatie. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket - indien toegestaan - afgeleverd bij de buren of later nogmaals aangeboden. Hierna is het pakket nog 14 dagen bij een PostNL agentschap beschikbaar. 

Verzendkosten:
Voor verzending binnen Nederland en België hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag. 

Alle pakketten zijn verzekerd voor transportschade en met handtekening voor ontvangst verstuurd.

 

Orderbedrag Nederland België
Uw order tot en met € 95,- € 3,95
Uw order vanaf € 95,- € 0,00
Uw order tot en met € 150,- € 5,95
Uw order vanaf € 150,- € 0,00

Waarom geen gratis verzending ?
Dit is heel eenvoudig: PostNL verzend niet gratis. Uw bestelling is door vakmensen met passie vervaardigd en zorgvuldig verpakt voor verzending naar de familie. Uw pakketzending is verzekerd voor transportschade en met handtekening voor ontvangst verzonden. Bij PostNL is het basis tarief binnen Nederland voor een pakketje vanaf € 6,50. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze gedenkartikelen best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen (!)
Wij rekenen een kleine bijdrage voor verzending afhankelijk van het orderbedrag, uw bestelling kunt u ook afhalen op ons kantoor adres in Oosterland (Zeeland).

Retourneringen:
Ondanks onze goede zorgen kan het voorkomen dat uw bestelling niet is wat u had verwacht. Bijvoorbeeld een verkeerde kleur urn of een te groot of te klein formaat. De wet schrijft voor dat u een bestelling kunt retourneren binnen 2 weken na levering. Mocht u hiervan gebruik maken, dan vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice.
Er zijn echter wel beperkingen in ons assortiment, speciaal voor u vervaardigde produkten zijn uitgesloten. Bijvoorbeeld een gedenksieraad met delen crematie-as van uw dierbare, een glasreliek met delen crematie-as of een gedenksteen met tekst welke door u akkoord is bevonden. Deze gedenkartikelen kunnen wij, met respect naar de overledene, niet meer plaatsen in onze showroom of verkopen aan Derden. Wij zijn u graag van dienst.