Grafmonument foto's van glas

De kristalfoto dankt zijn naam aan het heldere glas waarop de foto is ingebakken. Dit glas is geen kristal, maar gewoon vensterglas waar zeer veel lood werd aan toegevoegd. Hierdoor verliest het vensterglas zijn groene schijn. Net zoals bij de porseleinfoto's wordt de foto ingebakken in het glazuur. In dit geval zal de temperatuur waarop dit gebeurt veel lager liggen.
De achtergrond is naar uw wens: neutraal zoals bij een pasfoto of een achtergrond met bijvoorbeeld wolken of een landschap. 

Kristalfoto Rechthoek, deze bijzondere graffoto is leverbaar in verschillende maten elk met 5mm dikte. De achtergrond is Neutraal of naar uw wens met bijvoorbeeld een Wolkenlucht. Deze voorkeur kunt u eenvoudig met ons bespreken. De foto kunt u ons eenvoudig digitaal toezenden via onze Contactpagina

Kristalfoto Ovaal, deze bijzondere graffoto is leverbaar in verschillende maten. De achtergrond is Neutraal of naar uw wens met bijvoorbeeld een Wolkenlucht. Deze voorkeur kunt u eenvoudig met ons bespreken. De gewenste foto voor op het grafmonument of gedenkteken kunt u ons eenvoudig digitaal toezenden via onze Contactpagina.

Kristalfoto Rechthoek Diamant, deze graffoto is 12mm dik met een schuin afgewerkte omranding. Deze Diamant graffoto is leverbaar in verschillende maten bij gedenksteentjes. De achtergrond is Neutraal of naar uw wens met bijvoorbeeld een Wolkenlucht. Deze voorkeur kunt u eenvoudig met ons bespreken. De gewenste foto voor op het grafmonument of gedenkteken kunt u ons digitaal toezenden via onze Contactpagina.