Urnenveldmonumenten

Een urnengraf is een uitsparing in de grond en afgedekt met een grondplaat. Deze ondergrondse ruimte is geschikt voor plaatsing van een asbus. De beschikbare ruimte is minimaal voor twee exemplaren, soms ook voor drie asbussen. De aankoop van een urnen grafmonument is voor vele jaren. Bij de Gemeentelijke begraafplaatsen van Rotterdam is dit bijvoorbeeld 15 jaar of 30 jaar.

Een urnengraf is afgedekt met een grondplaat 50x50cm en voorzien van een (klein) monument. Met het maken van een mooie keuze zijn wij u graag van dienst. Onze selectie grafmonumenten voor een urnengraf worden geplaatst door vakkundige mensen in de regio van Rotterdam (inclusief Pernis en Rozenburg), Hoeksche Waard, Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee en Zeeland. De kosten voor het plaatsen van het grafmonument is inclusief de aankoopprijs. Dit zijn kosten voor transport en arbeidsloon voor het plaatsen van het monument door gecertificeerde vakmensen.

Bijkomende kosten:
Voor het plaatsen van een grafsteen of monument is een aanvraag voor een vergunning verplicht. Deze wordt verleend door de beheerder van de begraafplaats. Vaak is dit de Gemeente of College van Kerkrentmeesters. Een aanvraag dient vergezeld te zijn met een tekening inclusief maten van het monument, materiaalsoort, en de volledige tekst. Het indienen van deze aanvraag nemen wij graag en kosteloos uit uw handen, de legeskosten worden rechtstreeks berekend door de Gemeente of College van Kerkrentmeesters aan u.